Om oss

Vår historia

Test-Service är ett Göteborgsföretag inom stålbyggnadsindustrin och smidesbranschen. Företaget startade 1958 och var då främst inriktat på grovplåtslageri, reparation, test av lyft- och lastanordningar för sjöfarts- och varvsindustrin.

Efter hand har vi breddat verksamheten att omfatta allt i smidesarbeten inom bygg och industri. Genom vår långa erfarenhet har vi tillägnat oss stor kunskap inom områdena och kan erbjuda våra kunder allt från konstruktionsberäkning till färdiga produkter.

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster

Vi på Test-Service är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa smidesprodukter och tjänster som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål. Oavsett om du söker en specialtillverkad lösning för bygg- och industrisektorn eller behöver stålkonstruktioner, kan du räkna med vår expertis och erfarenhet för att få de bästa resultaten.

Vi har över 60 års erfarenhet inom stålbyggnadsindustrin och smidesbranschen, vilket ger oss en unik förmåga att förstå dina specifika behov och krav. Genom att alltid sätta kvalitet och miljö i fokus strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Vi är engagerade i att leverera lösningar av högsta kvalitet till våra kunder i Göteborg och runtom i Sverige. 

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa smidesprojekt!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top